Logo Lilla hyltan liggande
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SHAMANSK GRUNDKURS

17 september, 2022 | 10:00 - 17:00

3300kr
annika zilliacus och theodor lindgren

Under helgen får du lära dig några av de grundläggande tankegångar och metoder som använts av shamaner under årtusenden runt om i världen. Vi utforskar shamanens animistiska värld genom resor till trumman, skallran och sången. Vibrationerna skiftar vårt medvetande och gör det möjligt för oss att möta våra andehjälpare och Kraftdjur. I kontakt med dem och genom intentionen i vår resa får vi tillgång till den universella kraften, den som bär på läkning och visdom både för oss själva och andra omkring oss. Vi kan uppleva och förstå den andliga aspekten av Naturen. I cirkeln delar vi våra upplevelser av resorna och fördjupar förståelsen av dem.

Vi kommer också att prova på grundläggande shamansk healing och göra övningar ute i naturen. Genom ett ödmjukt förhållningssätt till den kraft shamanen blir delaktig av fördjupar vi vår förståelse för den etiska aspekten av det shamanska arbetet. Att bli mer kraftfull innebär att förstå mer av sitt syfte och sin unika gåva till världen och gemenskapen för allas bästa.

 

Plats: Lilla Hyltan Retreat & Kursgård

Pris: 3300 kr inkl mat.

Kursledare: Annika Zilliacus, i samarbete med Theodor Lindgren, Sound Healer.

Du kan boka ett rum eller sova i eget tält i trädgården. Det finns också ett uppställt cirkustält som man kan sova i. Boende i rum debiteras separat.

 

Detaljer

Datum:
17 september, 2022
Tid:
10:00 - 17:00
Kostnad:
3300kr

Plats

Lilla Hyltan Retreat & Kursgård

Bokningsvillkor Kurs (om inget annat står i innehållstexten för evenemanget)